3D Foto Terra Viamant

    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

1-20 personen of dieren,1-3 auto's of 1 gebouw in detail


Afmeting: 270 x 200 x 120 mm

Staand of liggend formaat

De Terra is bijna twee keer zo groot als de Big Block, weegt maar liefst 20 kilo en heeft een afmeting van 270mm hoogte, 200mm breedte en 120 mm diepte (in staand formaat) - een nog grotere glaskubus zult u waarschijnlijk nergens kunnen vinden.

In de terra kunnen we tot 20 personen of huisdieren in 3D verwerken. De weergave is zeer gedetailleerd en uitermate precies en moet u uw allermooiste foto ervoor gebruiken. De Terra verdient een plek op een edele marmeren sokkel in uw woonkamer - mooier dan welk olieverfschilderij dan ook! 

Reactie klanten:

Heel erg bedankt voor de service. Ik heb het bestelde gisteren ontvangen. Het ziet er prachtig uit! Nogmaals bedankt. Gaynor uit Utrecht

Vragen over bestellen? Bel: 06-20.255.205, wij helpen u graag verder !

De Vitrografie (graveren binnen in glas) van een 3D foto in een glaskubus van dit formaat is zeer duur en duurt meerdere uren. Daarbij komt dat de kubus tijdens het productieproces veel preciezer behandeld moet worden om interne spanningen in het materiaal, luchtbelletjesen scheuren te voorkomen. Daarom kunnen we er maar enkele per jaar produceren, daardoor heeft de Terra een beperkte oplage.

Als u deze besteld moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 5 dagen, iets langer dan onze normale levertermijn.

Levering:

* 1 x Terra Viamant met uw mooiste foto in 3D

* Afmetingen: 270x200x120 mm

* Fraaie geschenkverpakking

Bestellen: Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een mail van ons waarmee u uw foto kunt doorsturen.

Garantie: 100% bestand tegen UV-straling - geen verbleken. Uw 3D Foto in glas zal niet verkleuren of verbleken.

Gerelateerde Producten